Lightvest - Collse Heide 40 - 5674 VN Nuenen

BEESWIFT LIMITED gaat vanaf nu Light-Vest leds work verspreiden in de UK

BEESWIFT LIMITED gaat vanaf nu  Light-Vest leds work verspreiden in de UK

Beeswift is een fabrikant en groothandel van persoonlijke beschermende kleding en uitrusting die een breed scala aan veiligheidsproducten en hoogwaardige werkkleding omvat. Bij Beeswift zijn we trots op het leveren van goede kwaliteit PBM van schoenen tot handschoenen, om onze klanten te beschermen met superieure duurzaamheid en verbeterd comfort. Ons magazijn heeft een aanzienlijke voorraad en de interne borduur- en badging-faciliteit zorgt ervoor dat we de one-stop-shop voor veiligheids- en werkkledingbenodigdheden kunnen zijn.

Hun gaan onze Light-Vest Leds work veiligheidslijn verkopen en ons Lightvest Werkharnassen, Ze zullen het Verenigd Koninkrijk verlichten en het land nog veiliger maken. Samen met Light-Vest leds zullen we het werken weer gemakkelijk maken.

Beeswift is een van de toonaangevende fabrikanten en groothandelaren in PBM en werkkleding. Wij erkennen de vereisten voor producten die buiten onze expertise vallen. Daarom kunt u bij Beeswift ook merken kopen zoals Moldex, 3M, Scott Safety, Bolle, Dunlop, Dupont, Gojo, Honeywell en Superior Gloves, om er maar een paar te noemen. Dit bevestigt de inzet van Beeswift om de one-stop-shop te worden voor al uw PBM- en veiligheidseisen.

Als een verantwoordelijke koper controleren we al onze productiefaciliteiten in binnen- en buitenland met behulp van onze interne afdeling die door IRCA goedgekeurde cursussen in ISO9001 hebben voltooid: Lead Auditor en SMETA Audits. Om onze wereldwijde compliance-uitdagingen te helpen, maken we ook gebruik van externe auditors die IRCA-geaccrediteerd zijn en over de hele wereld bemande kantoren hebben. Alle auditors zijn toegewijd om te zorgen voor consistente compliance-processen namens het senior management en de raad van bestuur.

Nadat een partnerfabriek is gecontroleerd in overeenstemming met de Ethical Trade Audit- of SMETA-richtlijnen van Sedex, benaderen we eventuele potentiële problemen proactief en werken we samen met onze partnerfabrieken om deze op te lossen. Dit gebeurt met behulp van CAP, Corrective Action Plan. We stellen data vast om eventuele GLB-doelstellingen te voltooien, waarna de CAP-doelstellingen worden geverifieerd met een follow-upaudit of een desktopverificatie, waarbij afbeeldingen, video’s of trainingsplannen kunnen worden geïmplementeerd waar nodig.

Bijenwas is ook geaccrediteerd volgens ISO 14001, 9001 en OHSAS 1800 BSI geregistreerd. U vindt CE-conformiteitsverklaringen en Gebruikersinformatiebladen (UIS) / onderhoudsinstructies voor kleding die deze op deze website nodig hebben. Dit geeft de gebruiker zekerheid en gemoedsrust dat het Beeswift-product dat zij gebruiken de relevante DNA-referentie heeft. Vergeet niet dat Beeswift al haar geproduceerde producten om de 5 jaar certificeert om ervoor te zorgen dat de strengste normen worden nageleefd.

Conformiteit, conformiteit, certificering, dit is wat we doen, dat is wat u krijgt.

This post is also available in: Engels V.K. Frans Duits Italiaans Spaans Engels US

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *