Lightvest - Collse Heide 40 - 5674 VN Nuenen

Brandweerlieden Gebruikt ook Lightvest

Brandweerlieden  Gebruikt ook Lightvest

Veiligheid is een topprioriteit voor brandweerlieden. Naast het beschermen van leden van hun gemeenschap, moeten ze zichzelf en hun collega’s beschermen. Een manier om dit te doen is door volledig beschermende en goed zichtbare kleding te dragen. Een dergelijk stuk beschermende kleding is dat van het Light-Vest van light-vest.com. Hieronder onderzoeken we waarom het Light-Vest nuttig is voor brandweerkorpsen.

Verhoogde zichtbaarheid
Wanneer u in het donker en vooral langs de weg werkt, moet alles worden gebruikt dat de zichtbaarheid kan vergroten. Door dit te doen zullen andere weggebruikers de brandweerlieden duidelijk zien aanwezig zijn bij een RTA of ander verkeersongeval. Het Light-Vest heeft 24 LED’s en gaat tot 100 uur mee als het volledig is opgeladen. Wat nog belangrijker is, is dat het zicht in de meest heldere stand 5 meter kan oplopen.

Geschikt voor alle weersomstandigheden
Het Light-Vest kan worden gebruikt in alle weersomstandigheden, inclusief sneeuw en vorst. De LED’s kunnen ook extreme hitte aan. Daarom kan het Light-Vest worden gedragen, ongeacht de tijd van het jaar of welke noodsituatie zich heeft voorgedaan.

Snel en gemakkelijk te gebruiken
Tijdens een noodsituatie moeten brandweerlieden omgaan met nooduitrusting en snel en efficiënt in beschermende kleding overschakelen. Ze moeten zich zo snel mogelijk kunnen kleden, omdat elke seconde er toe doet. De Light-Vest is ongelooflijk eenvoudig aan te trekken met zijn simplistische ontwerp, en het duurt maar een paar seconden voordat hij klaar is en wordt verlicht voor gebruik.

Special Firefighter-editie
Er is ook een speciale editie van het Light-Vest die speciaal is ontworpen voor brandweerlieden. Dit vest is gemaakt van vuurvast materiaal, wat betekent dat het niet alleen voor bermincidenten kan worden gebruikt, maar ook voor wanneer het nodig is om branden aan te pakken.

De Light-Vest is ongelooflijk veelzijdig, betaalbaar en zeer praktisch voor brandweerlieden. Ga voor meer informatie over ons zeer efficiënte Light-Vest en in het bijzonder over onze speciale brandweer Light-Vest naar onze online winkel op www.light-vest.com.

This post is also available in: Engels V.K. Frans Duits Italiaans Spaans Engels US

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *